Opendag

Opendag bij de

Aspergeboerderij

Op 18 mei Hemelvaartsdag openen wij traditiegetrouw weer onze deuren voor u tijdens onze Open Dag! Wij nodigen u uit om te leren en te genieten.

Op deze dag is er alle gelegenheid om het proces van plant tot asperge van de volle grond tot het genieten in de mond op het aspergebedrijf mee te maken. U krijgt tekst en uitleg over de aspergecultuur op de Brabantse gronden en u kunt zien hoe de asperges gewassen en gesorteerd worden. Er vertrekt regelmatig een huifkar naar het aspergeland. Op de boerderij kunt u genieten van een hapje en een drankje en vanzelfsprekend zijn er volop asperges te koop. Het is een waar aspergefeest! U bent van harte welkom op Hemelvaartsdag van 12.00 uur tot 17.00 uur, er is van alles te beleven voor groot en klein.

Excursies

Ontdek onze aspergeboerderij

Kom op excursies

Naast de dagelijkse verkoop van asperges, kunt u meer informatie en uitleg krijgen over de teelt van de koningin der groenten. Tijdens de excursie gaan we naar het aspergeveld en krijgt u uitleg over het steken van asperges, wie wil kan het zelf ook nog proberen.

Vervolgens lopen we naar de sorteerruimte om ook daar alle ins en outs te horen. Onder het genot van een drankje vertelt de boerin over ons bedrijf. De gemiddelde duur van een rondleiding is 1à 1½ uur. Gezien de werkzaamheden op het bedrijf zijn de mogelijkheden voor een rondleiding in de middag of vroege avond. Voor een rondleiding /excursie op onze aspergeboerderij kunt u telefonisch of via de email een afspraak maken.Andere mogelijkheden en suggesties zijn bespreekbaar
De prijzen zijn gebaseerd op groepen van minimaal 15 personen

Informatie aanvragen?

Culinaire week

Proef ons tijdens de

Culinaire week

Het is niet meer mogelijk om te reserveren. Wij zitten helemaal vol geboekt.

Yes de culinaire week gaat ook dit jaar (aspergeseizoen 2024) weer door. Dit maal van donderdag tot en met zondag. Van 23 tot en met 26 mei zal Kok Verhoeven een heerlijk 3 gangen menu voor u klaar maken. De kosten voor het drie gangen menu, inclusief amuse, aperitief en rondleiding bedragen € 42.50 per persoon (exclusief drinken).

Wij starten voor de liefhebbers om 17.45 uur met een excursie over ons bedrijf. Hebt u dit al eens gehoord en vindt u dat voldoende dan bent u welkom om 18.15 uur voor het diner.

Na uw reservering ontvangt u binnen 2 dagen een bevestiging. Ontvangt u deze niet dan is er wellicht iets misgegaan met de reservering. Neem dan nog even contact met ons op via het mail adres info@aspergeboerderijvaniersel.nl.

LET OP:
Het is niet meer mogelijk om te reserveren. Wij zitten helemaal vol geboekt.

Geselecteerde waarde: 0